Over DBC

Wat is DBC?
Dutch Barbell Club is een sportschool waar plezier in het trainen voorop staat. Wij helpen je de beste versie van jezelf te maken, of je nu komt voor kracht en conditie, gewichtheffen, powerliften, strongman of iets anders.
Bij DBC is er altijd plek om te trainen omdat wij via een systeem werken waarbij je je in moet schrijven om te trainen, zo reserveer je dus je plek en voorkom je dat je moet wachten om je oefeningen te doen.
Ook is er bij DBC de mogelijkheid om zelf je eigen training te volgen (open gym). Je reserveert dan je plek en zo kun je zelf aan de gang.
Bij ons kun je ook terecht voor voedingsadvies, we geven je tips en tricks om gezond en goed te eten.

Wil je een nog beter beeld krijgen van wat wij doen, bel gerust of kom even langs voor een bakje koffie.

Eigenaar

Rick Kerkhof

Mijn naam is Rick en ik ben de eigenaar en head coach van Dutch Barbell Club.


Ik heb de Sport- en Bewegingscoördinator/Trainer/Coach Level 4 opleiding afgerond aan het Koning Willem 1 College. In de afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld als trainer op sociaal, mentaal en fysiek gebied en mijn visie kunnen toepassen waar DBC voor staat. Mijn visie is dat de Dutch Barbell Club een plek is waar je goed kunt trainen, jezelf fysiek en mentaal kunt verbeteren en onderdeel kunt zijn van de gemeenschap om een warme, vriendelijke sfeer te creëren.